Handelsbetingelser

HANDELSBETINGELSER:


Betaling
Fantasmus ApS modtager betaling med med de i shoppen nævnte betalingsmidler og Paypal. Betaling vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes.

Alle beløb er i DKK/€. Danske kroner /Euro og er incl. moms.

Fantasmus ApS bruger en godkendt betalingsserver, der krypterer alle dine kortoplysninger med SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at man ikke kan aflæse dine informationer.


Levering
Fantasmus ApS leverer på alle hverdage og afsender senest 3 dage efter bestilling. Vi vælger bedst mulige fragtløsning ud fra den givne vare. Reklamationsret
Der gives 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Vores reklamationsret gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation.

Reklamationen gælder ikke fejl eller skader begået ved forkert betjening af produktet / ydelsen.

Fantasmus ApS vil ved reklamation vil dække returneringsomkostninger i et rimeligt omfang.


Ved returnering
Rettes henvendelse til og reklamationer sendes til:

Fantasmus ApS

Skovvænget 5

3630 Jægerspris

Der modtages ikke pakker sendt på efterkrav.


Refusion
Hvis der er aftalt refusion, så bedes I sende jeres bankoplysninger, så vi kan overføre det aftalte beløb. Beløbet overføres så snart varen er retur på virksomheden og tydeligt ubrugt.


Fortrydelsesret
Der gives 14 dages fuld returret på varer købt i vores Webshop.
Perioden regnes fra den dag, hvor du modtager ordren.

Returneringsomkostninger skal du selv afholde.

Fortrydelse skal anmeldes til os senest 14 efter købet og fra fortrydelsen skal I senest 14 dage efter returnere forsendelsen.

Meddelelsen skal gives pr. mail på info@fantasmus.dk. I meddelelsen skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. Du skal benytte vores standard fortrydelsesformular og sende med retur. Den finder du sidst på siden herVarens stand, når du sender den retur
Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må "afprøve" varen, men ikke tage den i egentlig brug. Bestiller du unikaprodukter eller produkter lavet på bestilling bortfalder den 14 dages returret. Alle varer leveres i emballage som ved retur skal være ubrudt. Maling og pensler MÅ ikke have anbrud ved retur. Der må ikke være knæk, buk, aftryk elle farve på vores unikaprodukter og tryk hvis en eventuel returnering skal aftales. 


Klagemuligheder – oversigt og links:
Har du en klage over et produkt, købt i vores Webshop, kan der sendes en klage til:

Center for Klageløsning
Nævnenes Hus, Toldboden 2
8800 Viborg

Du kan klage til Center for Klageløsning via Klageportalen for Nævnenes Hus: https://kpo.naevneneshus.dk/

Hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land, kan du angive din klage i EU Kommissionens online klageplatform.

Platformen findes her: http://ec.europa.eu/odr
Angiver du en klage her, skal du oplyse vores E-mail adresse: info@fantasmus.dk